Liuskekivilaatta Alta, Altaskifer

Norjalaisesta Altan harmaasta liuskekivestä sahattu kivilaatta lattiapintojen päällystämiseen.

alta_liuskekivi
kivilattia-liuskekivi-lattia-kivi-luonnonkivi_0182
kivilattia-liuskekivi-lattia-kivi-luonnonkivi_0173
kivilattia-liuskekivi-lattia-kivi-luonnonkivi_0174
kivilattia-liuskekivi-lattia-kivi-luonnonkivi_0188
_DSC53331
_VA02537_utsnitt8
Alta-liuskekivi-laatta-uima-allas-1
_VA03524
1_MG_0030_liggende1
_MG_3920
_MG_4559
_MG_3900
Kuvaus

Liuskekivilaatta Alta Natur on harmaasta liuskekivestä sahattu luonnonkivilaatta. Määrämittaan sahatuilla kivilaatoilla saadaan luotua arvokas tunnelma käyttökohteeseen.

Altan harmaa liuskekivilaatta soveltuu hyvin niin kodin kuin julkistenkin tilojen lattiamateriaaliksi. Kivilaattoja tehdään eri kokoisina asiakkaan toiveiden mukaan. Altan liuskekiven kulutuskestävys on todella hyvä. Oikeastaan millään muulla liuskekivellä ei ole yhtä hyvää kulutuskestävyyttä kuin Alta liuskekivellä. Kivi lohkotaan levyiksi käsityönä. Kiven erikoisuus on sen hyvin suora luonnollinen lohkeamispinta. Kivessä on kuitenkin karheutta, joten se sopii erinomaisesti julkisiin tiloihin, uima-allasosastoihin ja kylpylöihin, Kivilaatta ei ole liukas märkänäkään.

Kiven koko

Kivet sahataan asiakkaan mittojen mukaan. Valmis varastokoko on 300x600 mm (paksuus 8-15mm), josta voimme nopeisiin toimituksiin sahata myös pienempiä kokoja. Lisätietoa laattako’oista, toimitusajoista, sekä asennuksesta voit kysyä myynnistämme.

Kiven paksuus

Kiven vakiopaksuudet ovat 8-15 mm ja 15-25 mm eli kiven paksuus vaihtelee. Paksuuskalibroimattomien luonnonkivilaattojen paksuusvaihtelu tasataan asennusvaiheessa kiinnityslaastilla. Tarvittaessa luonnonkivilaatta voidaan paksuuskalibroida esimerkiksi 12 mm paksuuteen.


 Lataa tästä englanninkielinen esite Altan liuskekivestä (3,4 Mb)

 

altaskifer liuske

© 2016 Liuskemestarit Oy

Digitoimisto