fiiliskuva

Marraskuussa 2017 järjestetyn ammattilaisten saumauskoulutuksen luentomateriaali. Kiitos kaikille osallistujille! Voit tutustua ja ladata materiaalin linkistä https://issuu.com/arttujokinen/docs/pihakivien_saumaaminen_2017?e=27604816/55866735

alta kivi muokkaus 1Espoossa Omnian ammattiopistossa järjestettiin koulutus liuskekiven muotoilusta. Koulutuksessa keskityttiin erityisesti norjalaiseen Altaskifer liuskeeseen ja isoon XXL -kokoon. Tästä linkistä voit ladata koulutusmateriaalin: https://issuu.com/arttujokinen/docs/liuskekivien_muotoilu-1-2017?e=27604816/55827992


PIKKUKUVA LM101Olemme tehneet tyyppipiirrokset käytetyimmistä liuskekivirakenteista. Liuskemestarit Oy on tehnyt liuskekivirakenteita jo yli 30-vuotta. Nämä tyyppikuvat perustuvat meidän kokemusperäiseen tietoon. Olemme tehneet välillä myös rakenteita, joiden pitkäaikaiskestävyys ei ole ollut hyvä. Virheistä oppineina olemmekin entistä viisaampia ja uskallamme suositella hyväksi koettuja rakenteita myös muille.

> Siirry tästä detaljeihin

Liuskekivi, kivielementti, asennuskuva

Liuskekivestä voidaan valmistaa myös paikallamuuratun näköistä kivipintaa. Liuskemestareiden yhteistyökumppani Stonelement Oy suunnittelee, valmistaa ja asentaa liuskekivellä pinnoitettuja luonnonkivielementtejä. Elementtejä voidaan käyttää esimerkiksi julkisivuissa, sokkeleissa, portaissa ja pihalaatoituksissa.

katukivi-sauma-kova-hartsiLiuskemestarit Oy tuo maahan ammattilaisille suunnattua VDW tuoteperhettä. Erikoisaineet on tarkoitettu pihakiveysten saumoihin. Valikoimasta löytyy epoksipohjaiset saumamassat vettäläpäiseville pinnoille ja erikoissementtilaastit pinnoille joissa vaaditaan sauman vedenpitävyyttä ja korkeaa kulutuskestävyyttä. Kaikille tuotteille on yhtenäistä sauman helppo asennettavuus ja korkea laatu.

© 2016 Liuskemestarit Oy

Digitoimisto