Kivitori on kivituotteisiin ja -rakentamiseen erikoistunut verkkokauppa, jonka poikkeuksellisen laaja tuotevalikoima kulkee Oriveden keskusvarastolta tilaajalle sujuvasti ja kustannustehokkaasti.

Kivitorin toimintafilosofiassa on alusta asti panostettu henkilökohtaiseen palveluun ja asiantuntemuksen jatkuvaan kehittämiseen, joten myyntitiimi osaa takuulla neuvoa ja opastaa kivirakentajaa.

Kivitori.fi on myös ekologisuutta arvostavan rakentajan luottomyymälä, sillä keskitetyt toimitukset hoitavat koko tilauksen yhdellä rahdilla niin kuluttajalle, viherrakentajalle kuin rakennusliikkeelle.

Toisinaan verkkokaupasta tilatessa ainoastaan laskutus on keskitetty, mutta tavara saattaa tulla rakentajan pihaan monelta eri varastolta. Tämä lisää luonnollisesti toimituksen ilmastokuormaa ja useimmiten myös toimituskustannuksia.

Kivitorin tuotevalikoimasta löytyy piha- ja sisustuskiviä sekä erilaisia laasteja, kivirakentamisen tarvikkeita ja työkaluja, multaa ja kuorikatetta. Liuskemestareiden kotimaisen tuotannon lisäksi Suomen olosuhteisiin soveltuvia materiaaleja maahantuodaan kauempaakin. Aina luotettavaksi tiedetyiltä, laatua vaalivilta kumppaneilta.

Kesäsesongin päättyessä keskusvaraston tyhjennys antaa mahdollisuuden tehdä löytöjä jo ensi kesän projekteja varten.

Tutustu voimassa oleviin tarjouksiin: Kivitori verkkokauppa

Keskusvarastolta Liuskemestareiden oman louhimon kupeesta löytyy yli 200 tuotetta jatkuvasti varastoituna. Esimerkiksi liuskekiveä on varastolla yli 10 000 neliötä ja reunakiviä niin paljon, että niistä voisi rakentaa kivetyksen Orivedeltä vaikka Tampereen Keskustorille asti.


Kivirakentamisen showroomista koko Suomen verkkokaupaksi

Verkkokauppana Kivitori aloitti vuonna 2013. Sitä ennen Kivitori oli tunnelmallinen kivijalkamyymälämme Orivedellä, jonka Liuskemestarit oli kunnostanut vanhaan meijerikiinteistöön kaupunkilaisten iloksi ja ylpeydeksi.

Kiinteistö hankittiin alun perin Oriveden kaupungilta vuonna 1999 Liuskemestareiden näyttelytilaksi. Pahasti rapistunut ja ylläpitokuluiltaan kallis kivirakennus keskeisellä paikalla 9-tien varrella ja junaradan vieressä remontoitiin alkuperäistä kunnioittaen.

Oriveden Kivitori on toiminut myös innovatiivisten kiviyrittäjien testilaboratoriona erilaisissa tuotekokeiluissa. Osa kokeiluista on johtanut tuotekehityksen kautta myyntiin, osa ei.

Vanhaan meijeriin kunnostettu Kivitori palveli lähes vuosikymmenen ajan Liuskemestareiden luonnonkivimyymälänä ja varastona. Vuonna 2013 myynti keskitettiin Suomen ensimmäiseen luonnonkiven verkkokauppaan www.kivitori.fi.

Oriveden Kivitori on edelleen tärkeä osa Liuskemestareiden ja Kivitori.fi:n tarinaa ja liiketoimintaa. Nykyisin se palvelee pääsääntöisesti toimisto- ja edustustilana.

Kivitori.fi kuuluu sataprosenttisesti kotimaisessa omistuksessa olevaan perheyritykseen, joka sai vuonna 2023 uuden nimen Stonegroup Finland Oy.

Kuvat: Jussi Valkeajoki ja Stonegroup Finlandin kuva-arkisto