KIVIJULKISIVUT

Tanskalainen julkisivujärjestelmä

Cupaclad® on tanskalaisten arkkitehtien kehittämä luonnonkivien kiinnitysjärjestelmä julkisivuverhouksiin. Sitä on käytetty tuhansissa kohteissa ympäri maailmaa jo yli 20-vuoden ajan. Cupaclad tarjoaa arkkitehdille laajan valikoiman kivikokoja ja kiinnitystapoja, joilla voidaan toteuttaa luovia ja uniikkeja ratkaisuja.Liuskekivi on ekologinen valinta

100% luonnollisesta liuskekivestä koostuvat CUPACLAD®-verhousjärjestelmät mahdollistavat modernit, tehokkaat ja kestävät tuuletetut julkisivut. Elinkaarianalyysi, jossa tarkastellaan tuotteen koko ympäristövaikutusta, korostaa, että CUPACLAD® on kestävän kehityksen verhousjärjestelmä.


Tutustu Cupaclad® referensseihin

Cupacladillä on verhoiltu tuhansia rakennuksia. Kivellä voidaan saavuttaa, jopa 100-vuoden käyttöikä.


Cupaclad® -kiinnitysjärjestelmät

Cupaclad® -luonnonkivijulkisivu voidaan tehdä neljällä eli järjestelmällä.

Logic 101
Saman kokoiset kivet ruuvataan alumiinisiin kiskoihin. Kiinnitystapa sopii hyvin alle 4m korkeisiin rakennuksiin. Sauma jää avoimeksi.

Random 101
Vaihtelevan kokoiset kivet ruuvataan alumiinisiin kiskoihin. Kiinnitystapa sopii hyvin alle 4m korkeisiin rakennuksiin. Sauma jää avoimeksi.

Parallel 101
Saman kokoiset kivet ruuvataan alumiinisiin kiskoihin siten, että kivet limittyy myös päistä, jolloin sadevesi ei pääse rakenteisiin. Kinnitystapa sopii hyvin alle 4m rakennuksiin.

Vanguard 201
Saman kokoiset kivet ripustetaan koukuilla elumiinikiskoihin. Sauma jää avoimeksi. Kiinnitystapa sopii myös korkeaan rakentamiseen.


Järjestelmässä käytettävät kivet: