ARVOSTAMME YMPÄRISTÖÄ

Haluamme toimia yhteistyössä luonnon kanssa. Sodankylän Lokassa louhimme kiveä vasta merikotkan pesinnän päätyttyä heinäkuussa. Viime vuosina merikotkien pesintä on onnistunut ja laji on pelastunut sukupuuton partaalta.

Aidon luonnonkiven hiilijalanjäki on pieni. Tämän lisäksi ekologisuutta parantaa luonnonkivituotteiden pitkä, lähes loputon elinkaari.

KOTIMAISTA TYÖTÄ

Olemme kotimainen yritys. Työllistämme kivimiehiä ja -naisia Orivedellä, Helsingissä, Sodankylässä ja Puolangalla. Luonnonkiven tuotannossa on edelleen suuri osa käsityötä. Meillä on keskimäärin 20 ahkeraa työntekijää, joiden työpanos näkyy tuhansissa kohteissa Suomessa, Baltiassa ja Skandinaviassa.

Perheyritys

Perheyritykseemme kuuluu (kuvasta vasemmalta oikealle) Sini Salomaa, Sinin isä Tuomo Jokinen, Pekka Jokinen, Pekan poika Arttu Jokinen ja kuvasta puuttuva Tuomon tytär Senni Jokinen.

Liuskekiven louhinta Orivedellä aloitettiin veljesten Pekka ja Tuomo Jokisen johdolla vuonna 1983. Liuskemestarit Oy nimellä yritys on toiminut vuodesta 1994. Jälkipolvi tuli mukaan kuvioihin vuonna 2004. Sisarukset Sini ja Senni, sekä heidän serkkunsa Arttu viihtyvät edelleen hyvin Oriveden louhimolla. Yhdessä he vitsailevat: täällä isien lasten hoitopaikassa kasvettiin ja, joku taisi mennä jopa naimisiin. Luonnonkivi on meille kaikille sydämen asia!

Arvot ja visio

Toimintamme perustuu neljään arvoon:

1. Rakastamme luonnonkiveä

2. Arvostamme ympäristöä

3. Haluamme asiakkaamme onnistuvan

4. Haluamme kuulua menestyjiin

Visiomme on luoda tulevaisuutta, jossa aitoudella ja rakentamisen elinkaarella on merkitystä.

Luomme mahdollisuuksia käyttää elinympäristössä aitoa luonnonkiveä. Viihtyisä ympäristö tekee ihmiset onnellisiksi. Kivi on ikuista.