Luomme mahdollisuuksia käyttää elinympäristössä aitoa luonnonkiveä ja uskomme, että viihtyisä ympäristö tekee myös ihmiset onnellisiksi.

Toimintamme perustuu neljään arvoon: rakastamme luonnonkiveä, arvostamme ympäristöä ja haluamme asiakkaamme onnistuvan. Haluamme myös olla rehellinen, luotettava ja vakavarainen toimija, joka seisoo sanojensa takana tiukankin paikan tullen.

Liuskekiven louhinta Orivedellä aloitettiin veljesten Pekka ja Tuomo Jokisen johdolla vuonna 1983. Liuskemestarit Oy nimellä yritys on toiminut vuodesta 1994. Jälkipolvi tuli mukaan kuvioihin vuonna 2004. Sisarukset Sini ja Senni, sekä heidän serkkunsa Arttu viihtyvät edelleen hyvin Oriveden louhimolla. Yhdessä he vitsailevat: täällä isien lasten hoitopaikassa kasvettiin ja, joku taisi mennä jopa naimisiin. Luonnonkivi on meille kaikille sydämen asia!

ARVOSTAMME YMPÄRISTÖÄ

Haluamme toimia ekologisten luonnonmateriaalien kanssa. Aidon luonnonkiven hiilijalanjäki on todistetusti pieni. Tämän lisäksi ekologisuutta parantaa luonnonkivituotteiden pitkä, lähes loputon elinkaari.

KOTIMAINEN TUOTANTO

Olemme kotimainen yritys. Työllistämme kivimiehiä ja -naisia Orivedellä, Helsingissä, Sodankylässä ja Puolangalla. Luonnonkiven tuotannossa on edelleen suuri osa käsityötä. Meillä on keskimäärin 20 ahkeraa työntekijää, joiden työpanos näkyy tuhansissa kohteissa Suomessa, Baltiassa ja Skandinaviassa.

VASTUULLINEN MAAHANTUONTI

Toimintaamme kuuluu myös luonnonkivien maahantuontia. Edustamme Italialaista Lasa-marmoria, Norjalaista Altaskifer-liuskekiveä ja Espanjalaisia Bernardos ja Cupapizarras -liuskekiveä. Olemme valinneet yhteistyökummpaneiksi yritykset, joiden toiminta perustuu samoille arvoille kuin omamme.