Kysy lisää

  Kysy lisää

   Tilaa näytekappale

   Toimitamme mallikiviä arkkitehdeille ja suunnittelijoille veloituksetta.

   Haluatko kenties muita mallikiviä?
   Voit kirjoittaa tähän kenttään tuotteita, joista haluat myös mallin samaan lähetykseen.

   Tilaa näytekappale

   Liuskekivilaatta Himalaja® Musta

   Mustasta liuskekivestä sahattuja liuskekivilaattoja terasseille, kulkuväylille ja pihatielle.

   Liuskemestareiden Himalaja® -sarjaan kuuluvat liuskekivilaatat ovat aidosta mustasta liuskekivestä sahaamalla tehtyjä kivilaattoja. Kiven näkyviin jäävä pinta on käsityönä kiilalla halkaistu. Kivilaatan alapinta on jyrsitty, jolloin kivestä saadaan lähes tasapaksu. Paksuuskalibroitu liuskekivilaatta on helppo ja nopea asentaa. Kiven väri säilyy lähes muuttumattomana vuodesta toiseen.

   Musta liuskekivimateriaali on ammattitaidolla valikoitu. Kiven erittäin suuri taivutuslujuus ja kiven tiiveys takaavat erittäin hyvän kestävyyden. Luonnonkivissä, kuten myös liuskekivissä, saattaa esiintyä luonnollista värimuutosta, kuten esimerkiksi pinnan ruostumista tai kalkin muodostumista. Himalaja® liuskekivissä pinnan värimutokset ovat hyvin vähäisiä.

   20mm ja 30mm paksut kivilaatat voidaan asentaa suoraan hiekan päälle, mutta suosittelemme kivien asentamista maakosteaan betoniin. Oikein asennettuna kivi soveltuu myös paikoitusalueille. Vain 30mm paksulla liuskekivilaatalla voidaan pinnoittaa muun muassa sisäänkäynnit, autopaikat ja terassit. Laatat soveltuvat myös käytettäväksi pihamuurien kansikivenä. Kivituhkaan tai maakosteaan betoniin asennetut liuskekivilaatat voidaan saumata itsestään kovettuvalla Gftk vdw 840 sauma-aineella.

   12mm paksulla liuskekivilaatalla voidaan pinnoittaa muun muassa sisätilojen lattioita ja seiniä, sekä ulkotilojen julkisivuja ja terassipintoja.

   Himalaja® liuskekivilaatan hinta riippuu kiven paksuudesta ja koosta. Esimerkkihinta on 2cm paksulle 300x600mm kokoiselle kivilaatalle.

   Lisätietoa laatoista sekä asennuksesta voit kysyä myynnistämme.

    


    

   Himalaja Musta®  – liuskelaatan varastokoko

   Nimellis-

   paksuus

   Koko
   12 mm 300 x 600 mm
   12 mm 400 x 600 mm
   20 mm 300 x 600 mm
   20 mm 400 x 600 mm
   30 mm 300 x 600 mm
   40 mm 400 x 600 mm

   Toleranssit:
   Paksuus +/- 3mm, Koko +/- 2mm

   himalaja kivi