Tuotteet

Kysy lisää

Kysy lisää

Liuskekivilaatta Himalaja® Musta

Mustasta liuskekivestä sahattuja liuskekivilaattoja terasseille, kulkuväylille ja pihatielle.

Liuskemestareiden Himalaja® -sarjaan kuuluvat liuskekivilaatat ovat aidosta mustasta liuskekivestä sahaamalla tehtyjä kivilaattoja. Kiven näkyviin jäävä pinta on käsityönä kiilalla halkaistu. Kivilaatan alapinta on jyrsitty, jolloin kivestä saadaan lähes tasapaksu. Paksuuskalibroitu liuskekivilaatta on helppo ja nopea asentaa. Kiven väri säilyy lähes muuttumattomana vuodesta toiseen.

Musta liuskekivimateriaali on ammattitaidolla valikoitu. Kiven erittäin suuri taivutuslujuus ja kiven tiiveys takaavat erittäin hyvän kestävyyden. Luonnonkivissä, kuten myös liuskekivissä, saattaa esiintyä luonnollista värimuutosta, kuten esimerkiksi pinnan ruostumista tai kalkin muodostumista. Himalaja® liuskekivissä pinnan värimutokset ovat hyvin vähäisiä.

2 cm ja 3 cm paksut kivilaatat voidaan asentaa suoraan hiekan päälle, mutta suosittelemme kivien asentamista maakosteaan betoniin. Oikein asennettuna kivi soveltuu myös paikoitusalueille. Vain 3cm paksulla liuskekivilaatalla voidaan pinnoittaa muun muassa sisäänkäynnit, autopaikat ja terassit. Laatat soveltuvat myös käytettäväksi pihamuurien kansikivenä. Kivituhkaan tai maakosteaan betoniin asennetut liuskekivilaatat voidaan saumata itsestään kovettuvalla Gftk vdw 840 sauma-aineella.

12 mm paksulla liuskekivilaatalla voidaan pinnoittaa muun muassa sisätilojen lattioita ja seiniä, sekä ulkotilojen julkisivuja ja terassipintoja.

Himalaja® liuskekivilaatan hinta riippuu kiven paksuudesta ja koosta. Esimerkkihinta on 2cm paksulle 300×600 mm kokoiselle kivilaatalle.

Lisätietoa laatoista sekä asennuksesta voit kysyä myynnistämme.

 


 

Himalaja Musta®  – liuskelaatan varastokoko

Nimellis-

paksuus

Koko
12 mm300 x 600 mm
12 mm400 x 600 mm
20 mm300 x 600 mm
20 mm400 x 600 mm
30 mm300 x 600 mm
40 mm400 x 600 mm

Toleranssit:
Paksuus +/- 3 mm, Koko +/- 2 mm

himalaja kivi