Tuotteet

Osasto: Avainsana tuotteelle

  Kysy lisää

  Kysy lisää

   Tilaa näytekappale

   Toimitamme mallikiviä arkkitehdeille ja suunnittelijoille veloituksetta.

   Haluatko kenties muita mallikiviä?
   Voit kirjoittaa tähän kenttään tuotteita, joista haluat myös mallin samaan lähetykseen.

   Tilaa näytekappale

   Liuskekivi Sisu, Oriveden Musta, pihakivi

   Orivesi musta on perinteinen tumma liuskekivi piharakentamiseen.

   Liuskekivi Sisu on kotimainen Orivedeltä käsin louhittu musta luonnonkivilaatta. Korkean lujuutensa ansiosta Sisu-kiveä voidaan käyttää myös julkisessa rakentamisessa.

   Oriveden liuskekivi poikkeaa muista liuskekivistä upealla luonnonmukaisella muodolla ja kauniilla mattaisella, mutta kuitenkin valoa heijastavalla pinnalla. Tästä syystä Sisu Orivesi Musta Liuskekivi onkin Suomen suosituin liuskekivi! Liuskekivi on väriltään grafiitinharmaa ja märkänä lähes musta. Pinta ei pelkää kovaakaan rasitusta. Orivesi Musta Sisu -liuskekivi sopii erinomaisesti myös alueille, joissa on ajoneuvoliikennettä. Alle 25mm paksut kivet asennetaan aina laastiin, jolloin pohjatyöt on tehtävä huolella. Yli 25mm liuskekivet voidaan asentaa kivituhkalle.

   Liuskekivi Sisu on CE-merkitty tuote ja siitä on saatavissa vaatimuksenmukaisuustodistus.


   Liuskekiven koko

   Sisu Orivesi Musta liuskekivi on jaettu neljään eri kokoluokkaan:

   TUOTE
   M
   L
   XL
   XXL
   Koko
   kpl/m²
   5-11
   4-9
   2-5
   1-3
   Vahvuus
   mm
   10-30
   25-50
   30-60
   50-120
   Paino
   kg/m²
   60
   100
   110
   100-200
   Pakkauskoot
   5 / 20
   5 / 10 / 15
   10
   7

    


   Liuskekivi Sisu, koko M

   Liuskekivi Sisu M koko soveltuu parhaiten käytettäväksi laastiasennuksissa esimerkiksi betoni- tai harkkopintojen verhoilussa. Ohut liuskekivi M sopii myös askelmiksi tai koristeeksi esimerkiksi kukkapenkkiin tai nurmikolle. Kivi kestää hyvin ihmisen painon, mutta piha-asennuksissa suosittelemme yli 25mm paksujen liuskekivien käyttöä. Alle 25mm paksuja liuskekiviä tulisi käyttää kivituhka-asennuksissa vain erikoistapauksissa.

   Liuskekivi Sisu, koko L

   Liuskekivi L soveltuu parhaiten liuskekivipatioiden ja liuskekivipolkujen tekemiseen. Yli 25mm  paksu liuskekivi asettuu hiekkaan tai kivituhkaan helposti, joten se pystytään asentamaan vakaasti.  Liuskekivi L on yleisin pihaliuskeiden koko, sillä se sopii moneen eri käyttötarkoitukseen erinomaisesti.

   Liuskekivi Sisu, koko XL

   Liuskekivi XL on nimensä mukaisesti isoa liuskekiveä. XL liuskekivellä voidaan tehdä yksittäisiä askelmia esimerkiksi nurmikolle tai sitä voidaan sekoittaa tavallisen L koon sekaan. XL liuskekivi sopii erityisen hyvin suurille kivettäville alueille, jolloin pinnasta saadaan näyttävä ja ympäristöön hyvin istuva.

   Liuskekivi Sisu, koko XXL

   XXL liuskekivet ovat jättimäisiä liuskekivilaattoja. Kivet ovat niin isoja, että niiden liikuttamiseen tarvitaan konevoimaa. Erikoistilauksesta teemme myös käsin nosteltavia XXL kiviä. XXL kiviä käytetään esimerkiksi isoilla piha-alueilla tai niistä voidaan tehdä pihaportaat.

   Erikoisvalikoidut liuskekivet

   Erikoistilauksesta teemme myös pinnaltaan erittäin tasaista lattiakiveä, jota käytetään mm. terasseissa ja sisäänkäynneissä. Mikäli olet epävarma kiven soveltuvuudesta käyttökohteeseen, niin ottakaa yhteyttä myyntimme. Autamme mielellään oikean kivivalinnan kanssa.

   Saatat myös pitää...