Osasto: Avainsana tuotteelle

  Kysy lisää

  Kysy lisää

   Tilaa näytekappale

   Toimitamme mallikiviä arkkitehdeille ja suunnittelijoille veloituksetta.

   Haluatko kenties muita mallikiviä?
   Voit kirjoittaa tähän kenttään tuotteita, joista haluat myös mallin samaan lähetykseen.

   Tilaa näytekappale

   Liuskekivi Sisu, Oriveden Musta, pihakivi

   Alk. 51,00  / m2

   Suomen suosituin liuskekivi pihoihin, puistoihin ja julkisrakentamiseen

   Oriveden louhoksella käsin louhittu kotimainen tummanharmaa luonnonkivilaatta sopii lujuutensa ja kulutuskestävyytensä ansiosta erilaiseen julkisrakentamiseen, muun muassa alueille, joissa on ajoneuvoliikennettä. Sisu-liuskekivi kestää jopa kuorma-auton painon ja kiveä on saatavilla eri vahvuisina ja kokoisina laattoina asennuskohteen vaatimusten mukaan.

   Sisu-liuskekivi on ekologinen rakennusmateriaali, jolla on tutkitusti pieni hiilijalanjälki. Kivi kestää kulutusta, hylkii likaa ja sen väri ei haalistu. Tämä on Suomen suosituin liuskekivi. Sen grafiitin harmaa pinta on ajattoman tyylikäs ja se sopii hyvin suomalaiseen piharakentamiseen.

   Tuote on CE-merkitty ja siitä on saatavissa vaatimuksenmukaisuustodistus.

    

   Asennustapaan vaikuttaa valittu kivi sekä kiveyksen käyttötarkoitus. Lähtökohtaisesti liuskekivi voidaan asentaa joko hiekalle tai betoniin.

   Oikean asennustavan kuhunkin kohteeseen löydät liuskekiviasennuksen laatuluokituksesta.

   Vinkkejä kivien asetteluun sekä vaihtoehtoja saumaukseen saat lataamalla liuskekiveyksen asennusohjeen. 

   Tutustu myös erilaisiin saumausvaihtoehtoihin.

    

   Videolla esitellään liuskekiven asennus pihakeinun alle:

   https://www.youtube.com/watch?v=v5AHFQI8ZFk&feature=youtu.be

    

    

   Sisu Orivesi Musta liuskekivi on jaettu neljään eri kokoluokkaan:

   TUOTE
   M
   L
   XL
   XXL
   Koko
   kpl/m²
   5-11
   4-9
   2-5
   1-3
   Vahvuus
   mm
   10-30
   25-50
   30-60
   50-120
   Paino
   kg/m²
   60
   100
   110
   100-200

   Liuskekivi Sisu, koko M

   Liuskekivi Sisu M suositellaan asennettavaksi aina laastiin. Ohut, alle 25mm paksu kivi kestää hyvin ihmisen painon ja sopii myös askelmiksi tai koristeeksi kukkapenkkeihin ja nurmialueille. Kulkuväylille ja kovempaan kulutukseen suosittelemme yli 25mm paksujen liuskekivien käyttöä.

   Liuskekivi Sisu, koko L

   Liuskekivi L soveltuu parhaiten liuskekivipatioiden ja liuskekivipolkujen tekemiseen. Yli 25mm paksu liuskekivi asettuu hiekkaan tai kivituhkaan helposti, joten se pystytään asentamaan vakaasti. Liuskekivi L on yleisin pihaliuskeiden koko, sillä se sopii moneen eri käyttötarkoitukseen erinomaisesti.

   Liuskekivi Sisu, koko XL

   Liuskekivi XL on nimensä mukaisesti isoa liuskekiveä. XL liuskekivellä voidaan tehdä yksittäisiä askelmia esimerkiksi nurmikolle tai sitä voidaan sekoittaa tavallisen L-kokoisen kiven sekaan. XL-liuskekivi sopii erityisen hyvin suurille kivettäville alueille, jolloin pinnasta saadaan näyttävä ja ympäristöön hyvin istuva.

   Liuskekivi Sisu, koko XXL

   XXL-liuskekivet ovat jättimäisiä liuskekivilaattoja. Kivet ovat niin isoja, että niiden liikuttamiseen tarvitaan konevoimaa. Erikoistilauksesta teemme myös käsin nosteltavia XXL-kiviä. XXL-kiviä käytetään esimerkiksi isoilla piha-alueilla tai niistä voidaan tehdä pihaportaat.

   Mikäli olet epävarma kiven soveltuvuudesta käyttökohteeseen, niin otta yhteyttä myyntimme. Autamme mielellämme oikean kivivalinnan kanssa!

   Saatat myös pitää...