Osasto: Avainsana tuotteelle

  Kysy lisää

  Kysy lisää

   Tilaa näytekappale

   Toimitamme mallikiviä arkkitehdeille ja suunnittelijoille veloituksetta.

   Haluatko kenties muita mallikiviä?
   Voit kirjoittaa tähän kenttään tuotteita, joista haluat myös mallin samaan lähetykseen.

   Tilaa näytekappale

   Liuskekivi Alta, pihakivi

   Alk. 59,00  / m2

   Jäämeren rannalta louhittu harmaa liuskekivi pihan ja puutarhan pintoihin.

   Altan liuskekivi on vihertävänharmaa ja hyvin tasapintainen liuske. Hienorakeinen liuske on tunnettu sen lohkeavuudestaan erityisen tasaisiksi laatoiksi, tästä syystä kivi sopii hyvin kohteisiin, joissa pinnan tasaisuus on tärkeää. Altan liuskekivessä myös yksittäisten kivilaattojen koko on usein muita liuskeita suurempi.

   Altan pihaliuskeista tehty asennus voidaan toteuttaa joko laastiasennuksena tai asentamalla kivet suoraan hiekkapohjalle. Mikäli asennus toteutetaan laastiasennuksena tulee maapohjan olla routimaton.

   Kiven koot

   Pihakiveä on kahta eri kokoa. L-pihakiveä käytetään pääasiallisesti pihoissa kohteissa, joissa pintaan ei kohdistu merkittävää rasitusta. Tällaisia pintoja ovat esimerkiksi kävelypolut ja patiot. Ensisijaisesti Altan L 2-3 cm paksu liuskekivi asennetaan laastiin. Hiekkapohjalle tehtävään asennukseen suosittelemme paksumpaa 3-4 cm XL-pihaliusketta. Altan liuskekiven eri palojen suhteellinen tasavahvuus helpottaa kivien asentamista. Lisää asennusohjeista ja -tavoista voit kysyä myynnistämme. Asennusohjeet löytyvät myös kotisivujemme asennus-osiosta.

   alta kivi

   Saatat myös pitää...