Tuotteet

Kysy lisää

Kysy lisää

Liuskekivilaatta Himalaja®, Natur, lattiakivi

Mustasta liuskekivestä sahattu luonnonkivilaatta lattiapintojen päällystämiseen.

Liuskemestareiden Himalaja Musta -liuskekivilaatat ovat mustasta liuskekivestä sahaamalla toteutettuja kivilaattoja. Liuskekivilaatoilla saadaan aikaiseksi helppohoitoinen ja arvokas lopputulos.

12 mm paksu liuskekivilaatta soveltuu hyvin lattiapintojen päällystämiseen sisä- ja ulkotiloissa. Liuskekivilaatta on kestävä ja oikein käsiteltynä helppohoitoinen. Kiven epätasainen pinta ei ole märkänäkään liukas. Lisätietoa laattako’oista sekä asennuksesta voit kysyä myynnistämme.

Kiven pinta

Himalaja Musta luonnonkivilaatta on käsityönä lohkottua kiveä. Kiven pinta on siis aito luonnollinen pinta, joten jokainen laatta on uniikki. Kivessä on pientä värivaihtelua kivien välillä. Ajoittain kiven pinta saattaa olla porrasteinen ja kivessä saatta esiintyä kivelle ominaisia täpliä tai pieniä naarmuja.

Koko

Varastoitavat vakiokoot ovat 300×600, 400×600 ja 600×600 mm. Tilauksesta sahaamme kiviä myös mittojen mukaan. Yleisiä ja helposti tehtäviä kokoja ovat myös kaikki vakiolaattoja pienemmät koot esimerkiksi 200×600 mm ja 100 x 600 mm. 600x600mm kiven vähimmäispaksuus on 15mm.

Kiven paksuus

Himalaja Musta liuskekiven paksuudet ovat 12, 20 ja 30 mm. 12 mm paksu laatta sopii yleisimpiin käyttötarkoituksiin sillä liuskekivi on äärimmäisen sitkeää kiveä. Ulkotiloissa, portaissa ja maakostea-asennuksista käytetään usein yli 20 mm paksua liuskekivilaattaa. 12 mm paksu kivi sopii sisäportaisiin ja -lattioihin, terassien laatoitukseen ja kosteisiin tiloihin.

himalaja kivi