Kysy lisää

  Kysy lisää

   Tilaa näytekappale

   Toimitamme mallikiviä arkkitehdeille ja suunnittelijoille veloituksetta.

   Haluatko kenties muita mallikiviä?
   Voit kirjoittaa tähän kenttään tuotteita, joista haluat myös mallin samaan lähetykseen.

   Tilaa näytekappale

   Liuskekivilaatta Himalaja®, Natur, lattiakivi

   Alk. 84,00  / m2

   Mustasta liuskekivestä sahattu luonnonkivilaatta lattiapintojen päällystämiseen.

   Liuskemestareiden Himalaja Musta -liuskekivilaatat ovat mustasta liuskekivestä sahaamalla toteutettuja kivilaattoja. Liuskekivilaatoilla saadaan aikaiseksi helppohoitoinen ja arvokas lopputulos.

   12mm paksu liuskekivilaatta soveltuu hyvin lattiapintojen päällystämiseen sisä- ja ulkotiloissa. Liuskekivilaatta on kestävä ja oikein käsiteltynä helppohoitoinen. Kiven epätasainen pinta ei ole märkänäkään liukas. Lisätietoa laattojen koko vaihtoehdoista sekä asennuksesta voit kysyä myynnistämme.

   Kiven pinta

   Himalaja Musta luonnonkivilaatta on käsityönä lohkottua kiveä. Kiven pinta on siis aito luonnollinen pinta, joten jokainen laatta on uniikki. Kivessä on pientä värivaihtelua kivien välillä. Ajoittain kiven pinta saattaa olla porrasteinen ja kivessä saatta esiintyä kivelle ominaisia täpliä tai pieniä naarmuja.

   Koko

   Varastoitavat vakiokoot ovat 300×600, 400×600 ja 600x600mm. Tilauksesta sahaamme kiviä myös mittojen mukaan. Yleisiä ja helposti tehtäviä kokoja ovat myös kaikki vakiolaattoja pienemmät koot esimerkiksi 200x600mm ja 100 x 600mm. 600x600mm kiven vähimmäispaksuus on 15mm.

   Kiven paksuus

   Himalaja Musta liuskekiven paksuudet ovat 12, 20 ja 30mm. 12mm paksu laatta sopii yleisimpiin käyttötarkoituksiin sillä liuskekivi on äärimmäisen sitkeää kiveä. Ulkotiloissa, portaissa ja maakostea-asennuksista käytetään usein yli 20mm paksua liuskekivilaattaa. 12mm paksu kivi sopii sisäportaisiin ja -lattioihin, terassien laatoitukseen ja kosteisiin tiloihin.

   himalaja kivi