Tuotteet

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kysy lisää

Kysy lisää

Liuskekivilaatta Alta, Altaskifer

Norjalaisesta Altan harmaasta liuskekivestä sahattu kivilaatta lattiapintojen päällystämiseen.

Liuskekivilaatta Alta Natur on harmaasta liuskekivestä sahattu luonnonkivilaatta. Määrämittaan sahatuilla kivilaatoilla saadaan luotua arvokas tunnelma käyttökohteeseen.

Altan harmaa liuskekivilaatta soveltuu hyvin niin kodin kuin julkistenkin tilojen lattiamateriaaliksi. Kivilaattoja tehdään eri kokoisina asiakkaan toiveiden mukaan. Altan liuskekiven kulutuskestävys on todella hyvä. Oikeastaan millään muulla liuskekivellä ei ole yhtä hyvää kulutuskestävyyttä kuin Alta liuskekivellä. Kivi lohkotaan levyiksi käsityönä. Kiven erikoisuus on sen hyvin suora luonnollinen lohkeamispinta. Kivessä on kuitenkin karheutta, joten se sopii erinomaisesti julkisiin tiloihin, uima-allasosastoihin ja kylpylöihin, Kivilaatta ei ole liukas märkänäkään.

Kiven koko

Kivet sahataan asiakkaan mittojen mukaan. Valmis varastokoko on 300×600 mm (paksuus 8-15mm), josta voimme nopeisiin toimituksiin sahata myös pienempiä kokoja. Lisätietoa laattako’oista, toimitusajoista, sekä asennuksesta voit kysyä myynnistämme.

Kiven paksuus

Kiven vakiopaksuudet ovat 8-15 mm ja 15-25 mm eli kiven paksuus vaihtelee. Paksuuskalibroimattomien luonnonkivilaattojen paksuusvaihtelu tasataan asennusvaiheessa kiinnityslaastilla. Tarvittaessa luonnonkivilaatta voidaan paksuuskalibroida esimerkiksi 12 mm paksuuteen.

 

altaskifer liuske