Tuotteet

Kysy lisää

Kysy lisää

Vdw 520 kivipinnoite

Sepelin tai koristekiven sekaan sekoitettava liima-aine.

Vdw 520 kivipinnoite sitoo sepelin paikoilleen. Sideainetta voidaan käyttää kaikkien Suomessa myytävien seulottujen sepelien, koristekivien ja singeleiden kovettamiseen ja sitomiseen. Myös jo olemassa oleva likainen sepeli voidaan kovettaa, joten aine sopii hyvin myös korjauskohteisiin. Kovetetta voidaan käyttää pienissä ja suurissa kohteissa. Kivipinnoite kestää henkilöautoliikenteen, joten sitä voidaan käyttää esimerkiksi pyöräteillä ja pihoilla, mutta yhtä hyvin se sopii myös esimerkiksi koristeraidaksi betonikiveyksen väliin. Jalankuljettavilla alueilla Vdw 520 sideaineella kovetettu sepeli asennetaan vakaalle ja lujalle murskealustalle noin 40 mm kerrokseksi. Liikennöidyillä alueilla pinnoitteen alle tehdään asfaltti- tai betonipohja. Kovetetulla sepelillä voidaan myös täyttää betonisten nurmikivien saumat ja kolot. Vdw 520 kovetteella lujitetut sepelit läpäisevät sadeveden!

Tuote koostuu hartsi- ja koventinkomponenteista. Komponentin sekoitetaan sepeliin vispilällä tai sekoittajalla. Suurissa pinnoissa komponentteja on saatavilla myös isommissa pakkauksissa.

  • Menekki 1 m2 alueelle ja 4 cm kerrospaksuudelle käytettäessä 4-8mm sepeli: n. 2,5 kg sideainetta ja 50 kg sepeliä.
  • Tee testialue ennen lopullista käyttöä.
  • pakkaus 1,25 kg (isot pinnat 5 kg tai 250 kg)

Huom! Vaaleat kiviainekset saattavat hieman kellastua ajan mittaan. Sideainetta ei saa sekoittaa ilman hiekkaa, sillä reaktio ilman hiekkaa on voimakas.

Huom! Sideaine värjää kiven märän näköiseksi. Mikäli et halua märkäefektiä voit sirotella puhdasta sepeliä asennuksen loppuvaiheessa alueen pintaan.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

ASENNUSOHJE