Kysy lisää

  Kysy lisää

   Tilaa näytekappale

   Toimitamme mallikiviä arkkitehdeille ja suunnittelijoille veloituksetta.

   Haluatko kenties muita mallikiviä?
   Voit kirjoittaa tähän kenttään tuotteita, joista haluat myös mallin samaan lähetykseen.

   Tilaa näytekappale

   GFTK Vdw 850 – Sauma-aine liikennekäyttöön ja liuskekiville

   Alk. 134,00  / 25kg

   Luja epoksilaasti 5-50 mm leveiden katukivien ja liuskekivien saumoille.

   GFTK Vdw 850 on saumalaasti sopii hyvin luonnonkiveyksille, joihin kohdistuu raskasta tai keskiraskasta kuormitusta. Laasti sopii hyvin myös liuskekiveyksille, joissa on leveä sauma. Käyttökohteita ovat mm. torit, kevyen liikenteen väylät ja yksityispihat. Erityisen hyvin vdw 850 sopiikin juuri graniittisten katukivien ja liuskekivien saumaukseen. Veden avulla tapahtuva levitys tiivistää sauman itsestään puhdistaen samalla kiven pinnan liima-aineista.

   • nopea, kestävä ja kustannustehokas
   • helposti levittyvä
   • voidaan käyttää myös alhaisissa lämpötiloissa (min. + 3 C)
   • voidaan asentaa myös sateella
   • itsetiivistyvä
   • puhtaat ja laikuttomat pinnat
   • veden läpäisevä
   • kestää mekaanista lakaisukonetta
   • hyvä hankauskestävyys
   • voidaan käyttää suolausta
   • ei rikkaruohoa tai hyönteisiä
   • voidaan käyttää myös olemassa olevan saumauksen kunnostamiseen

   Kohteen vaatimukset: Pohjarakenteen tulee olla vakaa ja rasitusta kestävä. Pohjatyöt on toteutettu suunnitelmien mukaisesti vettä läpäiseviksi ja odotettua rasitusta kestäväksi. Vdw 850 on saumauslaasti, eikä sillä voida korvata mitään alempien pohjakerrosten puutteita, eikä sitä voida käyttää laatoituksen tiivistykseen tai vesieristykseen. Tuotetta ei suositella käytettäväksi suuriin laattakokoihin, sillä tuote kovettuu suhteellisen nopeasti. Liikuntasaumojen tulee olla tehty käyttökohteen mukaisesti ja niiden tulee olla suunniteltu kestämään alueelle mahdollisesti kohdistuvaa rakenteen liikkumista. Vdw 850 sauma-aine sopii käytettäväksi kostea-/märkäsaumaukseen myös korkeassa ilman kosteudessa ja tuote soveltuu käytettäväksi myös sateella.

   Jalankulkualueet: Näillä alueilla on suositeltavaa, että maapohja on tiivis ja vakaa, vettä läpäisevä hiekka- tai sorapohja. Lopputuloksesta saadaan kuitenkin parempi ja kestävämpi, mikäli saumattava alue on asennettu maa-kostealle betonille tai läpäisevälle betonialustalle. Pelkän hiekka- tai sorapohjan päälle asennettuna saattaa saumaus ajan myötä halkeilla.

   Liikennöidyt alueet: Jotta saumaus ei käytössä halkeilisi, tulee kiveys asentaa maakosteaan betoniin tai betoniin huomioiden alueelle kohdistuva rasite.

   Sauman syvyys: vähintään 30mm. Alueet joihin kohdistuu raskasta tai ajoittaista ajoneuvoliikennettä, tulee sauma saumata koko asennetun kiven syvyydeltä. Sauman leveys: jatkuvasti vähintään 5mm. Alueet joissa ajoveuvoliikenne on raskasta tai ajoittaista, tulee saumat joiden leveys on enemmän kuin 15mm, tulee sauman syvyyden olla kaksi kertaa niin syvä kuin sauman leveys.

   Lämpötila käytön aikana: Ympäröivän ilman ja saumattavan pinnan
   lämpötilan tulee olla vähintään +3 C ja enintään +25 C. Vdw 850
   tuotteen lämpötila tulee olla +3 C ja +20 C välillä.

   Värit:

   ASENNUSOHJE JA TUOTESELOSTE

   KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

   RIITTOISUUSLASKURI