Alvar Aallon suunnittelema Finlandia-talo kuvattuna Töölönlahden yli. Alkuperäisessä julkisivussa käytetty Carraran marmori ei kestänyt toisellakaan yrittämällä Suomen säärasitusta, mutta Lasan marmori on laajan ja huolellisen testauksen perusteella pohjoisen sääolot kestävä kivi. (Lähde: https://fi.wikipedia.org/wiki/Finlandia-talo )
Lasa Marmo louhii lähes täysin valkoista marmoria Italian Alpeilta.
Lasan tuotevalikoima koostuu saman kiven kymmenestä eri värivariaatiosta ja vaihtoehtoja löytyy täysin valkoisesta juovikkaaseen. Finlandia-taloon valittu Bianco Nuvolato on valikoiman valkoisimmasta päästä, mutta siinä on hieman elävyyttä tuovaa kuviota.
Louhos on vaikuttavan näköinen, sillä kivi louhitaan vuoren sisään louhituista tunneleista. Maan alla tapahtuva louhinta ei muuta alppimaisemaa ja kivi on käyttöikänsä puolesta muutenkin ekologinen valinta.
Lasan marmori on tiivistä ja kestävää, eikä toista vastaavaa valkoista marmoria maailmasta löydy. Italialaiseen Silandron sairaalaan asennettiin kivijulkisivu vuonna 2001 ja marmori on osoittautunut maineensa veroiseksi valinnaksi.