Jo lähes 30 vuotta luonnonkivirakentamisen ammattilaisena toiminut Liuskemestarit Oy on saanut uuden yritysnimen Stonegroup Finland Oy. Uusi nimi lanseerattiin maaliskuussa valtakunnallisessa KIVIpäivässä Helsingissä.

Kivi ry:n järjesti maaliskuussa Helsingin Allas Sea Poolissa KIVIpäivän. Luonnonmukaisesta kivirakentamisesta kiinnostuneille rakentajille ja asiantuntijoille suunnatussa tapahtumassa oli mukana jälleen myös Liuskemestarit, joka on juuri saanut uuden päätoiminimen.

Yrityksen y-tunnus ja omistus pysyvät samoina, ainoastaan päätoiminimi muuttuu. Liuskemestarit on jatkossa Stonegroup Finland Oy:n aputoiminimi.

– Olemme jo pitkään tarjonneet kuluttaja- ja yritysasiakkaille laajan valikoiman erilaisia kivirakentamisen materiaaleja ja ratkaisuja. Vahvasti liuskekiviin viittaava yritysnimi vuodelta 1994 ei kuvaa nykyistä liiketoimintaympäristöämme parhaalla tavalla, taustoitti toisen polven yrittäjä Arttu Jokinen perheyrityksen nimenvaihdosta KIVIpäivässä.

Kivi ry:n jäsenyritykset kokoontuivat KIVIPäivään. Mikko Paljakka (Loimaan Kivi), Arttu Jokinen (Stonegroup Finland/Liuskemestarit) ja Heikki Palin (Palin Granit) vaihtoivat ajatuksia kivirakentamisen tulevaisuuden näkymistä.

Monipuolinen luonnonkiven asiantuntijayritys

Stonegroup Finland Oy:n itsenäisiä brändejä ovat luonnonkiven asiantuntija Liuskemestarit, kivirakentamisen palveleva verkkokauppa Kivitori.fi sekä uutena tulokkaana Garda Kiviterassi-palvelukokonaisuus.

Kotimaisen yrityksen kaikilla tuotteilla ja palveluilla on yhteinen arvomaailma, visio ja missio. Lyhyesti kiteytettynä: rakentamisen elinkaarella on merkitystä.​ Suomen vaihtuvat olosuhteet asettavat erityisvaatimuksia materiaalivalinnoille. Stonegroup Finland Oy itsenäisine toimijoineen sitoutuu etsimään jokaiseen kohteeseen materiaalin, jonka hiilijalanjälki on pienin mahdollinen käyttötarkoituksen ja olosuhteet huomioiden.

Liuskemestareiden kumppaneille ja asiakkaille nimenmuutos ei aiheuta mitään toimenpiteitä.


Stonegroup Finland Oy (0986804-1) palvelee:

Stonegroup Finland
Kivialan näkemyksellisenä uudistajana Stonegroup Finland on mukana toteuttamassa projekteja, joissa hyödynnetään joko kotimaista luonnonkiveä tai eurooppalaisten luottokumppaneiden materiaaleja tarkoituksenmukaisuus edellä. www.stonegroup.fi

Liuskemestarit
Kotimaisen luonnonkiven asiantuntijalla on kokemusta kivirakentamisesta jo 40 vuoden ajan. Liuskemestarit Oy:n edeltäjäyrityksen perustivat Orivedelle vuonna 1983 veljekset Pekka ja Tuomo Jokinen. Seuraava sukupolvi on vahvasti mukana perheyrityksen toiminnassa. www.liuskemestarit.fi

Kivitori
Suomen laajimman valikoiman kivituotteita tarjoava verkkokauppa vastaa Liuskemestareiden oman malliston lisäksi jälleenmyyntiin otetuista tuotemerkeistä. Kivitori PRO palvelee ammattirakentajia. www.kivitori.fi

Garda Kiviterassi
Innovatiivinen kiviterassiratkaisu soveltuu paikkoihin, joihin terassia on muilla tavoilla vaikea rakentaa. Markkinoiden paras terassijalkajärjestelmä ja tarkoin valikoitu laattamallisto takaavat kestävyyden vuosikymmeniksi. www.kiviterassi.fi