Liuskekivituotannossa syntyy paljon kiveä, joka ei lohkea laatoiksi tai ei kokonsa puolesta riitä liuskekivilaataksi. Laatunsa puolesta priimat kivet kerätään talteen. Käsin valikoidaan Sisu Neva -muurikiveksi soveltuvat neliskulmaiset lohkareet, jotka myydään kuormalavoille pakattuina.

Sisu Neva on ekologinen ja edullinen raaka-aine, sillä materiaalikustannus valmista muurineliötä kohti on alle sata euroa.

Liuskekivimuuri on helppo asentaa

Matalien alle metrin korkuisten rakennelmien teko ei vaadi erityisosaamista. Sisu Nevaa suositellaan asennettavaksi kuivaladottuna eli ilman laastia. Käsin valikoituja muurikiviä ei tarvitse asennusvaiheessa juurikaan muokata, vaan kivet ladotaan päällekkäin siten, että kivien väliin jää mahdollisimman vähän tyhjää tilaa.

Lopputuloksena on luonnonmukainen tukirakenne, joka istuu ympäristöönsä ja on huoltovapaa. Muurin julkisivun väri vaihtelee mustasta ruskeaan. 

Kestävä muuri on helposti muokattava

Huolellisesti ladottu muuri kestää paikallaan jopa tuhansia vuosia. Muuri kestää myös maan elämistä eikä vaadi yhtä perusteellisia pohjatöitä kuin esimerkiksi muurauslaastilla toteutettu tai betonilla tuettu muuri.

Sisu Neva on muuntojoustava ratkaisu eli muuria voi helposti laajentaa tai purkaa siitä osan ja rakentaa tilalle esimerkiksi portaat.

Koska kyseessä on aito luonnonkivi, sen valmistus ei lopu eikä tuote poistu mallistosta. Materiaalia on aina saatavissa lisää. Mikäli kohteessa on tarve todella jykevälle ratkaisulle, tuotevalikoimasta löytyy myös XL-kokoisia muurikiviä esimerkiksi rantapenkereen tueksi tai muuten näyttäväksi yksityiskohdaksi.

Mikäli mietit muurin rakentamista, tutustu Sisu Neva -muurikiveen tarkemmin täällä:

Voit myös olla yhteydessä myyntiimme:

0207 995 660

myynti@liuskemestarit.fi