Tarvitsetko ohjeita tai tekijää? Liuskemestareilta löydät parhaan teknisen osaamisen liuskekivien kiinnitykseen, sillä olemme asentaneet ja myyneet liuskekiviä jo yli 30 vuotta.

Asennusmenetelmät ja kiinnitysaineet ovat muuttuneet vuosien aikana. Voit valita täyden palvelun asennuksen tai voit asentaa kivet sivustoltamme löytyvien liuskekivirakenteiden asennusohjeiden avulla. Mikäli tarvitset kohteeseesi asennuskonsultointia tai etsit tekijää, niin ota yhteyttä myyntiimme. Autamme sinua mielellämme.


Pihaliuskeet

Ohjeet liuskekivipinnoitteisen pihalaatoituksen tekoon. Liuskekiven asennus kivituhkalle tai asennushiekalle ja liuskekiven saumaaminen.

Lataa PDF

Liuskekivilattiat sisätiloihin

Ohjeet lattia-asennukseen vapaamuotoisilla liuskekivillä sisätiloihin. Ohjetta voi soveltaa myös ulkotiloihin. Ulkotiloissa tulee käyttää pakkasenkestäviä laasteja tavallisten laastien (S30 ja S06) sijaan. Samalla ohjeella voit kiinnittää liuskekivet myös portaiden pintaan. 

Lataa PDF

Seinäverhoukset vapaamuotoisilla liuskekivillä

Ohjeet julkisivujen, aitamuurien ja muiden betonipintojen verhoilemiseen vapaamuotoisilla liuskekivillä. Ohjetta voi käyttää myös sisätilojen verhouksiin esimerkiksi saunan palomuurin tai takan pinnoittamiseen liuskekivillä.

Lataa PDF

Liuskekivikaton suunnitteluohje

Perusohjeet liuskekivikaton suunnitteluun. Kivikatto voidaan asentaa koukku- tai naulakiinnityksellä. Lisätietoja ja ohjeita yksityiskohdista voitte kysyä teknisestä asiakaspalvelusta.

Laatuohjeistukset

Pihaliuskeasennuksen laatuluokat